Com minimitzar l'afectació del Wifi d'una manera fàcil, ràpida i barata.

Moltes vegades ens preocupem de les radiacions que ens poden arribar des de l’exterior, com per exemple de les antenes de telefonia mòbil, i no ens donem compte que realment estem rebent més radiacions d’aparells que tenim dins del nostre habitatge que dels altres.

 

Una de les principals fonts de radiació electromagnètica que tenim dins de casa és el wifi.

Avui en dia, tots tenim wifis a casa nostra i la majoria no som conscients de l’afectació que això pot tindre per la nostra salut i la de la nostra familia.

 

La millor manera d’evitar aquestes radiacions és apagar la senyal wifi, posar el portàtil en mode avió i connectar l’ordinador al router mitjançant un cable.

 

No obstant, sigui per comoditat o per estètica, sé que hi ha molta gent que no estarà disposada a desconectar el wifi i utilitzar internet amb cable, per això en aquest post vull compartir un sistema fàcil i econòmic que sense que us adoneu, us permetrà fer les mateixes coses que sempre feu i reduïrà la quantitat d’ones wifi que rebeu vosaltres i la vostra familia.

 

 

El sistema és molt fàcil, només cal que cobriu el router amb una làmina formada per varies capes de paper d’alumini, d’aquesta manera podeu evitar les radiacions i seguir utilitzant el wifi amb normalitat. 

Voleu que fem la prova?

Sense làmina d'alumini

A la primera fotografia veiem com tenint el wifi obert, l’aparell de mesura ens marca un camp electromagmètic de 1968 µW/m2 a 2 metres de distància.

Amb làmina d'alumini

A la segona fotografia podem veure com després de col·locar la làmina d’alumini la radiació baixa fins a 286 µW/m2 a la mateixa distància.

Tot i que per mi la millor opció seria desconectar el wifi i connectar l’ordenador amb cable, està clar que no és el mateix estar en un menjador amb 1968 µW/m2 que a 286 µW/m2.

 

Si voleu començar a viure en un habitatge més saludable, d’una manera fàcil i econòmica, podeu utilitzar aquest sistema i podreu fer servir el wifi amb normalitat reduint la potència de les ones que rebreu. 

Comparteix
Share on Facebook
Facebook
Idioma »